Lexopol

Lexopol - емисии на целосниот потенцијал на сексуалниот комплекс за билни машки подобрување на силата

err_cena przed_24
err_cena po_24
Купи сега

Lexopol - уникатен состав за долго време ја враќа машки моќ и го зголемува вашиот секс за 2-3 часа

  • LEXOPOL - се зголемува јачината и ја зголемува сексуалната желба и има директно влијание без несакани ефекти
  • LEXOPOL - помага да го продолжи времетраењето на сексуалниот однос и е природен афродизијак
  • LEXOPOL - Интегрално подобрување на функционирањето на урогениталниот тракт и на простатата, ја подобрува циркулацијата на крвта и крвните садови, стабилизира ерекција
  • купи сега

Lexopol- активира процесот на сексуалната возбуда, која започнува во мозокот и 'рбетниот мозок.


© LEXOPOL регулира возбуда во текот на еректилна дисфункција, и помага да се продолжи сексуален однос со брза ејакулација.

Lexopol - уникатен состав за долго време ја враќа машки моќ

  • Амино киселини - нормализира функционирањето на урогениталниот систем
  • Yohimbe кората - Фирмите телото и зголемување на активност и зголемување на сперматогенезата и тестисите тежина
  • Корен Euricoma - Природно зголемување на производството на тестостерон и се бори воспаление
  • Џуџе бор (крајбрежна) - ја подобрува циркулацијата на крвта и крвните садови. сетови ерекција

Lexopol

Lexopol - емисии на целосниот потенцијал на сексуалниот комплекс за билни машки подобрување на силата

err_cena przed_24
err_cena po_24
Купи сега